top of page
Husleie

HUSLEIEGARANTI

iGAB Garanti kan stille leiegaranti for husleietakere i næringsvirksomhet. Utleiere krever ofte en form for sikkerhet for fremtidige innbetalinger fra sine leietakere. En husleiegaranti kan erstatte et depositum i forbindelse med leie.

Våre husleiegarantier følger bransjestandarden, men med iGAB Garanti ekspertise kan vi også tilby skreddersydde garantier tilpasset en bestemt husleiekontrakt. En husleiegaranti fra iGAB garanti frigir likviditet og kan sidestilles med en bankgaranti.
 
Garantien er enkel å administrere, med kort behandlingstid og helt uten ramme-provisjon eller andre administrasjonskostnader. Årlig justering av husleiegarantiens pålydende gjennom leieperioden kan legges inn som en automatisk funksjon i vårt system slik at verken utleier eller leietaker behøver å foreta seg noe for å få endret garantisummen.

Husleiegarantier følger bransjestandarden, og vi kan

tilby skreddersydde garantier tilpasset en bestemt husleiekontrakt. En husleiegaranti fra iGAB Garanti frigir likviditet og kan sidestilles med en bankgaranti.
 
Garantien er enkel å administrere, med kort behandlingstid og helt uten ramme-provisjon eller andre administrasjonskostnader. Årlig justering av husleiegarantiens pålydende gjennom leieperioden kan legges inn som en automatisk funksjon slik at verken utleier eller leietaker behøver å foreta seg noe for å få endret garantisummen. Fornyes årlig i avtaleperioden.

bottom of page