top of page
Garantier

VÅRE GARANTIER

Hos iGAB Garantier setter vi langsiktig samarbeidet høyt, og sammen finner vi kvalitative og kostnadseffektive løsninger for dine garantibehov, uansett om dere er en mindre lokal aktør eller et globalt børsnotert selskap. Hos iGAB garantier er alle kunder like viktige, og du kan alltid forvente deg god service.

Det er mange grunner til å velge oss i iGAB Garanti som samarbeidspartner. Vi har medarbeidere med variert og komplementær bakgrunn. Dette er ressurser fra toppledelse hos entreprenør og IT-konserner, risk management, bank, journalistisk og markedsføring. Denne miksen gir deg et godt beslutningsgrunnlag.

  • iGAB Garanti tilbyr rask, effektiv og pålitelig service.

  • iGAB Garanti har bred erfaring og kompetanse som virksomheten trenger.

  • iGAB Garanti bruker gode systemer for bestilling av garantier og oppfølging av tidligere utstedte garantier som gir en svært effektiv administrasjon.

iGAB Garantis fundament – med lang erfaring med garantier og inngående forståelse av de spesifikke forsikringsbehovene i ulike bransjer – tar oss langt.

 

Men like viktig er det at iGAB Garanti alltid forsøker å gå den ekstra milen, og har tro på nye fremgangsmåter og møter deg som kunde ut fra din situasjon og på dine premisser. Vi kan love høyt servicenivå og stort engasjement for å gi deg den beste løsningen på garantibehovene dine!

bottom of page